Naruto fan rpg
tutaj morzecie trenowac: si³e, szybko¶c, inteligêcje, zwinno¶æ, kontrole chakry, taijutsu, ninjutsu i genjutsu
nastepnie moderator lub admin bedzie ocenia³
dzisiaj zaczynam swuj porany trening na poczontku cwiczyem przes 3 godziny skupianie chakry i mi nie wychodzilo ale staralem sie jak moglem potem bylo lepiej,po krutkim odpoczynku zaczelem cwicyc kontrole chakry chodzilem po drzewac na poczontku nie moglem wyjsc na sam czubek ale im dluzej cwiczylem tym bylo lepiej ,nastepnie poszedlem do baru cos zjes i udalem sie do domu na odpoczynek wioczrem poszlem na kolejny trening tym razem cwiczylem szybkosc robienia zankuw cwiczylem ruwniesz swoje jutsu/Sabaku Kyuu po dlugim wysilku i wyczerpaniu udalem sie do domu na spoczynek.
Zbanowany
+3 do kontroli chakry +2 do ninjutsu
dzisiaj porane cwiczenia zaczelem od cwiczenia uderzen renkami nogami o drzewo na poczontku slabo mi wychodzilo bolala mie noga ale po dluszym trenigu bylo coras lepiej trenowalem do 16:00 potem udalem sie do baru na ramen po zjedzeniu ramenu cwiczylem swoiom technike/Bunshin no jutsu moj iluzie z poczontku byl kiepsie i gura mialem i ch 3 po bardzo dlugim trenigu i zuzyciu calej chakry zrobilem jusz bardzo diurzo swietnych iluzi kiedy chakra mi see wyczerpala poszlem do domu na koleacie na dzis to koniec mojego treningu.
Zbanowany
+2 do ninjutsu i taijutsu
w tym dniu muj trenik zaczyna sie o 9:00 po wzienciu kilku ochotnikuw do treningu. po wejsciu na aren zaczylismy walke na taijutsu moje uderzenia powalily 2 ochotniku ale z trzecim bylo gorzej dostalem o d 3 ochotnika po zakonczonej rozgrywe a arenie udalismy sie do drewnianych slupuw cwiczylismy so³e nmoje udezenia zakanczaly sie porazkom ale potem zaczelem corac mocniej uderzac a wkoncu zlamalem slup. potem raz z moimi towazyszami uzodzilismy se zawody kto jest szybszy muj start byl kiepski ale wkoncu po kilku okrozeniach zaczelem odraiac straty zajelem 2 miejsce
po wzienciu kolejnych 3 ocotnikuw udalismy sie do lasu podzielismy sie na 2 grupy ja wspulnie obyslalismy plan i pulapke piersza pulapka nie wyaplila ale po do pracuwani szczegulu dali sie zaskoczyc i nasza zasacka okazala sie skuteczna. nastepnie udalismy sie znowu na aren tam cwiczylem uniki przed kunai szurikenai oraz atakami ninjutsu.po udaniu sie na dlugi odpoczynek i zjedzenie kolaci udalem sie na kolejny trening na w lesie cwiczylem uderzenia w drzewa zaczelo mi wychodzi juz je powalalem kilkom a ciosami wieczorm przyszli moi towazysze zaczelsmy walke w lesie ja sam na ich 3 kiedy szukalem ich 2 mie zaskoczylo uzylem jutsu/Kawarimi no jutsu i ucieklem kiedy sie zebrali by obmysleci plan ja ich z zaskoczenia zlapalem w /Sabaku Kyuu i powiedzalem to juz koniec treningu na dziaj idziemy do domu na odpoczyne po podzienkowaniu zakoczylem trenik i udalem sie do domu.
Zbanowany
taijutsu +2 szybkosc + 1 inteligencja +1 ninjutsu + 1
po ostatnich treningach czuje sie silniejszy ale ten dzien poswience na ninjutsu. a wienc zaczelem od 4 godzinego cwicenia znakuw moje po ostatnim treningu moje znaki wychodzom lepiej i szybcie. nastepnie udalem sie do lasu i cwiczylem Sabaku Kyuu cwiczylem tak dlugo ze stracilem niemal calom chakre cwiczylem dalej moje jutsu na kamieni w koncu dochodzilem do coras wiekszej precyzi kiedy juz mialem opanowac to jutsu do konca niestety ale zabraklo mi chakry wiec udalem ise do domu.
3 do ninjutsu
Imie: Revan
Klan: PP
Ranga: Legendarny Sannin
Chakra: 4000\4000
HP: 4000/4000
Kekkei genkai: Eternal Mangekyo Sharingan
Specjalne umiejetosci: Mistrzowkie W³adanie Mieczem
Justu:
Kawarimi no jutsu(15)
bunshin no jutsu(20)
Shishi Rendan(0)
Suimen Hokou no Gyou(15)
Kinobori(30)
Przedmioty:5x kunai/5x shuriken/5x bomby dymne/5x nitki/katana / 2x kastet / wachlarz
Specjalna Broñ:
si³a- 100
szybko¶æ- 100
inteligencja- 65
zwinno¶æ- 90
kontrola chakry- 70
taijutsu- 140
ninjutsu- 17
genjutsu- 19
walki:0
wygrane:0
remisy:0
przegrane:0
Kasa:2000g
dziaj rozwijam mniejsze umiejentnosc mój trening zaczyna sie cwiczenia sily zaczena trenowac na kamieniach zaczyma udezac ale nie efektuf o kilku godinach zaczynam juz kruszyc kamienie. po zakonczeniu trenigu na sile zaczynam ternik na zwinosc biore miecz i zaczynam uderzac z jak najszybszo precyziom na poczontku jestem wolny aoras nie precyzyjny ale po kilku godzinach zaczynam cionc drzewa na pu³ koncze trening chwilo przerwy ide na ramen do baru po zjedzeniu obiadu.po obiedzie kontynu³uje trening zaczyna biegac na arenie i nabierac wiekszych szybkosci po kilku godzinach biegu odpoczywam dla odpoczynki i relaksu biore kartke papieru i zaczynam obmyslac oraz obrysowac ,terani i oproacowywac strategie po 3 godzinym rlaksu ide na arenie i zaczynam kopac uderzac z jak najmocniejszom silom moja sila w taijutsu sie poprawila , moim klenym trnigiem j est cwiczenie znakuw znaki zaczynam robic juz szybk czuje z kazdym dniem robie precyzyjniejsz i szybsze znaki nastepnie dobracowuje mojom technike/Bunshin no jutsu zaczynam robic coras lepsze i coras wiencej iluzi ztracilem duzo chakry ba te cwiczenia na koniec siadami skupiam chakre w nogach w renkach po kilku godziny skupianiu chakry udaje sie do domu na odpoczyne.
Gość
heh oprzerny trening w takim razie : si³a, inteligencja, ninjjutsu, taijutsu, kontrol chakry, szybko¶c, zwinno¶c po 1
czuje ze moje umiejntnosci zwrastajom z kazdy trengiem dzis poswiecm caly tening genjutsu a wiec ide do lasu tam zaczynak swuj tening/Bunshin no jutsu i zaczynam robic swoje iluzi iluzie som coras lepsze i dlusze ale jeszcze nie opaniwalem tej techniki perfekt awiec robie coraw wiencej iluzi staram sie ich robic oras wience wkoncu skupiam chakre i po chwili zrobilem swuj rekor 15 iluzi na koniec dnia siadami cwicze na odprezenie 6 godzin skupianie chakry w renkach nogach po cwiczeniu udaje sie do domu na kolacie.
Gość
3 do genjutsu
po 2dniowy odpoczyku kontynuluje trening dzis zajme sie silom a windz ide na are na renie stoi kilka drenianych slupuw oras kamie wyciongam kija i zaczyma uderzac w slupy ors kamienie muj kij odbija sie od nich ale wkoncu wyzwalam sile i uderzam calom mocom zaczynac widac efekty wkoncu udaje mise rozbic kamien a czensci,ide nabrac nowych sil do baru po zjedzeniu sniadanla kontynuluje swuj trenik na arenia zaczyam uderzaw reszte slupu i kamie i zaczynam je rozwalc na czensc po kilku uderzeniac wkoncu koncz trenik i die do domu musze wiencej czasu poswiencic a sile zeby rozwalc przeszkody za jednym radem teras udaje sie do swoje siedziby na odpoczynek
Zbanowany
si³a +3
wsta³em rano i poszed³em do lasu na trening,znalaz³em pieñ drzewa ¶wietnie nadaj± cy siê do mojich æwiczeñ,wiêc zaczynam uderzaæ w pieñ drzewa piê¶ciami i nogami z pocz±tku przychodzi mi to z trudem ale po kilku godzinach zacza³êm wykonywaæ serie coraz bardziej finezyjnych ruchów i wyskoków,po zmierzchu wyczerpany zakoñczy³em swój trening i poszedlem co¶ zje¶æ,po zjedzeniu obiadu uda³em siê na spoczynek.